Gäresgårdens Ved 0705-86 05 79   ·   Gäresgårdens Hundutbildning 0709-95 42 00

 

 

 

Nu har vi valpar:)

Den 25/10 fick Trolla 9 underbara små.

 

Finaste Trolla (Talleknallens Corinta) har parats med stiliga Messi från vår egen uppfödning!

 

 

Underbara Talleknallens Golden Corinta ”Trolla” SE10752/2019 har parats tillsammans med vår egen ståtliga Gäresgårdens Ted " Messi" SE15543/2014.

 

Ultraljudet påvisade småttingar i magen:)

 

Föräldrarna djuren har tillsammans ett index på ED: 104 & HD: 102. Båda är ögonlysta (tiken är även GR_PRA1, DNA-testad fri (A) samt GR_PRAII, DNA-testad fri (A). Inavelsgrad: 2.0%

Båda har genomgått en MH beskrivning och därigenom fått känd mental status, vilket går att läsa mer om i avelsdatan.

 

Trolla tävlar i rallylydnad och viltspår. Hon är meriterad med RLD A, RLD F, RLD N och därmed uppflyttad till mästarklass. Hon tränas även i apportering. Trolla är även färdig terapihund.


Messi har även han tidigare tävlat i rallylydnad. Han är meriterad RLD N, RLD F och därmed uppflyttad till avancerad klass.

 

Båda hundarna älskar att arbeta tillsammans med sin förare. Det finns en tydlig av och på knapp och vi hoppas därmed få mycket trevliga valpar med en hel del motor i sig.

Valparna levereras då de är tidigast 8 veckor och de är då registrerade i SKK, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade, dolda fel försäkrade i 3 år samt avmaskade flertalet gånger.

Valparna kommer att passa utmärkt till lydnad, bruks, spår, sök, agility, rallylydnad, apportering, jakt m.m.
Aktiverar du din golden rätt så kommer du att få en trogen följeslagare i familjen!


Valparna kommer att födas upp inomhus och kommer därmed att vara vana vid hushållsbestyr, barn, katter andra hundar m.m. Samtliga valpar har vid leverans även biltränats m.m.


Vi kommer att lämna med ett valppaket innehållande mat, visselpipa (redan från start övar vi in inkallningssignalen), medlemskap i Golden klubben under 1-års tid, även en pläd eller leksak med moderns doft skickas med.
En vecka efter det att ni fått hem eran valp startar vi upp en gratis valpkurs (givetvis med utbildad instruktör) allt för att ni ska få en så bra start som möjligt tillsammans.


Vi ordnar årliga kennelträffar och finns alltid till hands vid frågor och funderingar.


Om du/ni är intresserade av en valp från oss kan ni antingen ringa eller maila. Berätta lite om dig själv/din familj och hur du /ni ser på ditt/ert liv tillsammans med den nye familjemedlemmen.


Det går även bra att komma ut till oss för att titta på tiken redan nu. Här hemma finns även Messis syster Fia att se.


Vi förbehåller oss rätten att välja eran valp tillsammans med er efter det att valptesterna gjorts dag 49 i valpens liv.


Välkomna att höra av er med en intresseanmälan!

Gäresgårdens Kennel

 

Vår målsättning är att få fram Golden Retrievers som har alla de rastypiska egenskaperna kvar. Det vill säga vänliga, följsamma, friska, nyfikna, arbetsglada hundar som även exteriört ligger i linje med rasbeskrivningen. Våra valpar blir dual purpose.

Valparna levereras då de är tidigast 8 veckor och de är då registrerade i SKK, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade, dolda fel-försäkrade i 3 år samt avmaskade flertalet gånger. Vi kommer vid leverans av er nya familjemedlem lämna med ett valppaket innehållande mat, visselpipa (redan från start övar vi in inkallningssignalen), medlemsskap i Golden nytt under 1 års tid, även en pläd eller leksak med moderns doft skickas med. En vecka efter det att ni fått hem er valp startar vi upp en gratis valpkurs, allt för att ni ska få en så bra start som möjligt tillsammans. 

Vi ordnar årliga kennelträffar och finns alltid till hands för frågor och funderingar. Om du/ni är intresserade av en valp från oss kan ni antingen ringa eller maila. Berätta lite om dig själv/din familj och hur du/ni ser på ditt/ert liv tillsammans med den nya familjemedlemmen.