Inga valpar väntas förrän tidigast december -21

Gäresgårdens Ved 0705-86 05 79   ·   Gäresgårdens Hundutbildning 0709-95 42 00

Gäresgårdens Kennel


Vår målsättning är att få fram Golden Retrievers som har alla de rastypiska egenskaperna kvar. Det vill säga vänliga, följsamma, friska, nyfikna, arbetsglada hundar som även exteriört ligger i linje med rasbeskrivningen. Våra valpar blir dual purpose.

Valparna levereras då de är tidigast 8 veckor och de är då registrerade i SKK, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade, dolda fel-försäkrade i 3 år samt avmaskade flertalet gånger. Vi kommer vid leverans av er nya familjemedlem lämna med ett valppaket innehållande mat, visselpipa (redan från start övar vi in inkallningssignalen), dvd-film, medlemsskap i Goldennytt under 1 års tid, även en pläd eller leksak med moderns doft skickas med. En vecka efter det att ni fått hem er valp startar vi upp en gratis valpkurs, allt för att ni ska få en så bra start som möjligt tillsammans. 

Vi ordnar årliga kennelträffar och finns alltid till hands för frågor och funderingar. Om du/ni är intresserade av en valp från oss kan ni antingen ringa eller maila. Berätta lite om dig själv/din familj och hur du/ni ser på ditt/ert liv tillsammans med den nya familjemedlemmen.